MADD-regionerna blir fler

sverigekarta2Behovet av MADD som nätverk finns i hela Sverige. MADD finns i dag i Norr, Bergslagen, Stockholm, Värmland och Södra Sverige. Vill du komma i kontakt med oss, hör då av dig till någon av kontaktpersonerna. Vi arbetar ständigt på att förbättra vårt nätverk och att nå ut i hela Sverige. Var du än bor i landet är du välkommen att höra av dig. Ny regionsansvarig i Södra Sverige är Monica Ternelius och i Norr finns Kristina Sundqvist. Du hittar alla kontaktpersoners kontaktuppgifter här på hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: